SİGMA ASFALT PLENTİ LÜBNAN’DA

Ağustos 2019

 

2019 yılı başlarında kurulan 120 ton/saat kapasiteli tesis Lübnan’daki ilk SIGMA asfalt plenti olarak devreye alındı.

Kuzey Lübnan’da faaliyetlerini sürdüren S.T.C. Yacoub & Ziad Shaheen, kurmuş olduğu 120 ton/saat kapasiteye sahip Sigma Compact 1500 model asfalt plenti ile bölgenin asfalt ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

S.T.C. Yacoub & Ziad Shaheen firması, 2018 yılının Eylül ayında Sigma’ya 120 ton/saat kapasiteye sahip Compact 1500 model asfalt plenti sipariş etti. Tamamı konteynerlere yüklenerek sevk edilen tesis, Ocak 2019’da başarıyla devreye alındı. Tamamen bilgisayar kontrollü olan plent kapsamında, her biri 10 m3 kapasiteli dört adet soğuk agrega bunkeri, 2.000 x 7.500 mm ölçülerinde kurutucu ve  1.500 kg kapasiteli ka­rıştırıcı yer almakta. Bishmizzine El Koura bölgesinde bulunan STC firması, ürettiği sıcak as­faltı Kuzey Lübnan Bölgesi’ne satıyor.

Firma sahibi Bay Yacoub Shaheen’in Sigma hakkındaki yorumları şu şekilde: “SIGMA’yı ilk olarak 2018 yılı Mart başında ziyaret ettiğimizde ürettikleri asfalt plentlerinin tek­noloji seviyesinin gerçekten yüksek olduğunu gördük. Eylül 2018 başlarında, sözleşmeyi imzalayarak SIGMA plentini sipariş etmiş olduk. Plenti teslim al­dıktan sonra kısa süre içerisinde de kurulumu başarıyla tamamlandı. Lübnan’da müteahhitlik konusunda birinci sınıf sertifikalı bir şirket olan firmamız, montajın tamamlanmasından sonra Bayındırlık Bakanlığı’ndan bazı uzmanları onay için davet etti. Plenti inceleyen uzmanlar, kalite ve teknolojiden memnun kalarak tesisi onayla­dılar. Siparişimizin her aşamasındaki olumlu yaklaşımlarından dolayı SIGMA’ya teşekkür ederken, kalite ve teknoloji seviyeleri ile satış sonrası hizmetleri için de Sigma’yı herkese şiddetle tavsiye ederim”.